Big Bellyslide Buikschuifbaan

De opblaasbare buikschuifbaan Big Bellyslide Rubberduck is een fantastische waterattractie voor jong en oud. Deze opblaas buikglijbaan met grote 3D eend met duikbril en snorkel aan de voorkant zorgt gegarandeerd voor heel veel waterpret. Neem een aanloop, glijd over de baan met water en plons in het bad aan het einde.

 

  • ideaal bij gebruik aan zwembad.

Super Dino multiplay

Multiplay Super Dino Springkussen. Welcome, to Jurrasic Park! Gelukkig zijn hier geen Velociraptors die je willen eten of Pterosaurussen die je om de oren vliegen. Er zijn wel twee opblaasbare T-rexen, waardoor jij je toch in het spannende Jura-tijdperk waant. Ga lekker spelen en springen tussen de dino’s en obstakels en zoef via de glijbaan weer met beide benen in het heden.


Summer Party multiplay

Dit Summer Party Springkussen haal jij de sfeermaker voor elk feest of evenement in huis. Van deze knotsgekke en zomerse attractie word je toch ook vrolijk? Eenmaal binnen spring je een gat in de lucht, tussen de leuke obstakels door, en roetsj je via de glijbaan zo weer met beide benen op de grond. Als dat geen succesnummer wordt!


Monkey Party

Glijden en springen in een leuke Animal Party wereld: met de opvallende springkastelen Slide Combo kan het allemaal. Deze springkastelen hebben een grote aantrekkingskracht op kinderen, dankzij de originele designs, leuke 3D figuren en grappige animaties. Dit springkasteel met glijbaan in dieren thema heeft alles om er een feest van te maken!


#LikeMe combislide

Vanaf Juni 2023 is dit geweldige springkasteel van #LikeMe beschikbaar in ons aanbod! Beleef samen met Vince, Camille, Yemi, Merel, Caro, Maria ,…knotsgekke avonturen in deze Combislide!

 


Mechanische Rodeostier

Wat is er nieuw in het gamma van Belair-fun?

MECHANISCHE RODEOSTIER .

Welke Cowboy of Cowgirl blijft het langst op deze stier zitten? Ontdek het snel bij Belair-fun.

Deze attractie is een topper op elke party!
Door zijn verschillende snelheden is deze rodeostier geschikt voor kinderen, jongeren en volwassen. Zo kan deze gebruikt worden van een verjaardagsfeestje tot een uitdagende teambuilding.

Praktisch

  • De rodeostier word steeds door Belair-fun opgesteld en afgehaald.
  • Verantwoordelijke dient aanwezig te zijn bij plaatsing voor de nodige uitleg en know how.
  • ingebruikname altijd met toezicht van een volwassene.
  • Bediening moet overdekt worden of zijn bij regenval.

 

FUN GARANTIE!

 


Studio 100 K3 Multislide

Studio 100 K3 Multislide

Beschikbaar vanaf 1 april 2022.

Dit super leuk springkasteel K3 Multislide is het springkasteel dat je in 2022 niet wilt missen op jouw feestje !
Spring, dans en zing met Julia, Marthe en Hanne in dit uniek K3 springkasteel.


Studio 100 Samson & Marie Multifun

Studio 100 Samson & Marie Multifun

Marie is het nieuwe baasje van Samson!
Spring en speel samen met Samson & Marie in dit gekke springkasteelbusje en beleef er een dag vol avontuur en plezier.

Klimtoren Jungle

Een geweldige eyecatcher op elk evenement: de klimtoren met jungle thema. Deze klimtoren is een echte aanrader. De kinderen moeten zo snel mogelijk naar boven proberen te klimmen om de bananen te pakken. Bovenop de klimtoren zit een grote aap die alles nauwlettend in de gaten houd.


Studio 100 Campus 12 Hindernisbaan

Studio 100 Campus 12 Hindernisbaan

Zonder enige twijfel de meest uitdagende hindernispiste. Op dit 14 meter lange parcours, opgedeeld in 2 banen, kan je tegen al jouw vrienden en vriendinnen strijden. Overwin de bokszakken, trotseer de obstakels en klim langs het touw op de berg naar de overwinning. Enkel op die manier kun je Bo bevrijden! Uitdaging voor alle leeftijden.

Unicorn Combo

Glijden en springen in een leuke unicorn wereld: met de opvallende springkastelen Slide Combo kan het allemaal. Deze springkastelen hebben een grote aantrekkingskracht op kinderen, dankzij de originele designs, leuke 3D figuren en grappige animaties. Dit springkasteel met glijbaan in unicorn thema heeft alles om er een feest van te maken!

 

 


Party Animal Multiplay

Op dit leuke Multiplay springkasteel met party thema kunnen kinderen lekker springen, klimmen én glijden. Het springkasteel is overdekt, dus ook tijdens een regenachtige dag te gebruiken. Ouders kunnen veilig toezicht houden door de handig geplaatste netten. Met de Multiplay Party animal ga je kinderen een fantastische dag bezorgen!

 

 


Pop Art Run Obstakelbaan

Pop Art Run Obstakelbaan

Deze nieuwe Pop Art Run obstakelbaan is een uitdagend parcour van hindernissen en obstakels die ons gamma heeft vervoegd in 2020. Deze hindernis piste is een echt eye catcher op jouw event of feest! De tunnels, klimmuren, glijbaan maken van deze obstakelbaan een topper!!

 


Studio 100 Bumba Mini Bounce

Studio 100 Bumba Mini Bounce
Voor de allerkleinsten is de Bumba Mini Bounce van Studio 100 de ideale uitlaatklep.
Samen met de ondeugende Bumba en zijn beste vriend Bumbalu kunnen ze er een fantastische dag beleven!
Het is een ware ontdekkingstocht met een glijbaan.

Unicorn XL multiplay

Op dit leuke Unicorn Multiplay springkasteel kunnen kinderen lekker springen, klimmen en glijden. De klimberg én glijbaan maken er een echte blikvanger van.
Binnenin het springkasteel zijn 3D-objecten geplaatst, waar kinderen overheen en onderdoor kunnen kruipen.

Het springkasteel is overdekt, dus ook tijdens een regenachtige dag te gebruiken. Ouders kunnen toezicht houden door de handig geplaatste netten. Met de Multiplay Unicorn bezorg je kinderen een fantastische dag!


Studio 100 Kidszone Bumba

Studio 100 Kidszone Bumba
Voor de allerkleinsten is het speelcircus van Bumba de ideale uitlaatklep.
Samen met de ondeugende Bumba en zijn beste vriend Bumbalu kunnen ze er een fantastische dag beleven!
Het is een ware ontdekkingstocht met een glijbaan, een springgedeelte en zweefballetjes als kers op de taart.

Studio 100 Plop Activity Center

Studio 100 Plop Activity Center
Dag ploppertjes! Welkom in dit sprookjesachtige kabouterbos. Kabouter Plop, Kwebbel en Klus staan te popelen om jullie te ontvangen.
Zelfs Lui heeft er zin in, ook al wordt hij daar altijd zo moe van. Klim, glijd, spring… Gooi alle remmen los en laat je volledig gaan!

Studio 100 Maya De Bij multiplay

Studio 100 Maya De Bij multiplay
Op zoek naar een nieuw avontuur? Leef je helemaal uit in het bijzijn van Maya De Bij, Max de worm, Shelby de slak en Willy.
De obstakels en glijbaan in deze overdekte multifun bezorgen kinderen ongetwijfeld een heel fijne en uitdagende ervaring!

Studio 100 Prinsessia Kasteel

Studio 100 Prinsessia Kasteel

Prinses Roos , Prinses Madeliefje , Prinses Iris, Prinses Violet en Prinses Linde zitten op Prinsessia, de school die hen opleidt tot een echte waardige prinsesjes.Hier krijgen ze onder meer les in etiquette, creativiteit en stijl om uiteindelijk een echte waardige prinses te zijn.

De prinsessen zijn goeie vriendinnen. Maar zelfs bij de beste vriendinnen is er soms wat onenigheid en een beetje jaloezie of wordt er wel eens een leugentje om bestwil verteld. Al die specifieke eigenschappen en de kleine onderlinge irritaties zijn het gevolg van hun verschillende karakters maar dat maakt hun dagen op school zeker niet saai….

Met hun springkasteel kun je genieten van uren plezier.

Reeds beschikbaar! 

Studio 100 Nachtwacht Hindernisbaan

Studio 100 Nachtwacht Hindernisbaan

Deze prachtige full print hindernispiste zorgt voor een spannende omgeving met veel visuele beleving.
Doorkruis het bos en alle obstakels. Maar let op! Gebruik je bovennatuurlijke krachten om de tocht te doorstaan tegen de kwade wezens uit de onderwereld!

Obstakelbaan Time Run

De Timerun obstakelbaan is een uitdagende klimhelling, waar met twee personen tegelijk op geklommen kan worden. Ben je eenmaal boven, moet je nog naar beneden! Durf jij de hoge sprong aan en een val te maken van ruim 3 meter?

De Interactive Time Run is voorzien van leuke 3D-objecten en full-colour prints. Strijd tegen je tegenstander en raak als eerste de spots van jouw kleur aan. Heb jij binnen de tijd de meeste spots van jouw kleur aangeraakt en ben je het snelst aan het eind van de stormbaan, dan ben jij de winnaar!


Super Disco springkasteel

Dit Disco springkasteel is volledig overdekt en voorzien van 3 LED Disco spots en een geluidsinstallatie! Zo kan je een party houden binnenin het springkasteel! De geluidsinstallatie is voorzien voor een USB of MP3 speler op aan te sluiten!! Dit kasteel is de nieuwste trend op tal van feestjes.


Brandweer springkasteel

Door de geringe hoogte van maar 2,75m past dit Brandweer springkasteel in vrijwel elke ruimte. Indoor springkastelen hebben een schuifaf en op het springvlak een klimtoren en leuke obstakels, dit zorgt voor genoeg spring-, klim- en glijplezier!

Indoor springkastelen zijn erg geschikt voor de wat kleinere kinderen, maar ook oudere kinderen zullen zich urenlang vermaken in dit springkasteel met fantastische uitstraling.

Het indoor brandweer springkasteel is geschikt voor binnen en buiten gebruik.


Voetbal springkasteel

Jouw kids gek van Voetbal? Aarzel dan niet, met dit springkasteel scoor je!  Of het nu om een verjaardag of communiefeest gaat, altijd succes!


Dino Multiplay

Dit Dinosaurus multiplay springkasteel is onze nieuwste aanwinst! Gegarandeerd succes op jouw feest!


Attractie Back To Base + IPS

Speel één van de drie uitdagende interactieve spellen in deze attractie. Back to Base is speciaal ontwikkeld voor het spel Interactive Playsystems. Neem het op tegen je tegenstanders om de meeste punten te scoren. Of kies één van de tien thema’s om IPS te spelen zonder competitief spelelement.

De Back to Base attractie is ideaal voor tal van gelegenheden:

  • Teambuildings
  • Sportdagen
  • Vrijgezellen
  • Outdoor evenementen
  • enz…

Bekijk het filmpje van deze attractie :

ipsuitgerust


Happy Party !

Overdekt Maxi feest springkasteel!

Ideaal voor babyborrels! Ook met zijn hoogte van slechts 2,8 m is dit springkasteel uitermate geschikt voor indoor gebruik!

 


Piraat Shooter springkasteel

Springkasteel hype van 2016 !

Dit Piraat Shooter springkasteel is veel meer dan alleen een springkasteel! Dit springkussen is voorzien van 2 luchtkannonen en 3 doelen, daag je tegenstanders uit en scoor zoveel mogelijk! Wij zijn er alvast van overtuigd dat deze attractie garant staat voor dolle pret! Dit springkasteel word geleverd met de nodige ballen!


Super Dolfijn multiplay

Nieuw in ons gamma is de Super Dolfijn multiplay springkasteel. Pret verzekerd met die grandiose springkussen

ipsuitgerust


Disco Party

Dit Disco party springkasteel is volledig overdekt en voorzien van 3 LED Disco spots en een geluidsinstallatie! Zo kan je een party houden binnenin het springkasteel! De geluidsinstallatie is voorzien voor een USB of MP3 speler op aan te sluiten!! Dit kasteel is de nieuwste trend op tal van feestjes.

ipsuitgerust

 


Piraten multiplay XXL

Dit piraten multiplay XXL springkasteel is een echte aanrader voor het ultieme springplezier in ware piraten stijl! Dit prachtige nieuwe springkasteel is beschikbaar vanaf Januari 2015 ! Wees er snel bij en reserveer vandaag nog dit XXL kasteel, Topper van 2015 !


Clown multifun springkasteel

Clown Multifun springkasteel

Dit Clown Multifun springkasteel is het ideale springkasteel, dol springplezier verzekerd.
Dit kasteel is voorzien van obstakels en een glijbaan.

 

ipsuitgerust


Disco springkasteel

Dit Disco springkasteel is volledig overdekt en voorzien van 4 LED Disco spots en een geluidsinstallatie! Zo kan je een party houden binnenin het springkasteel! De geluidsinstallatie is voorzien voor een USB of MP3 speler op aan te sluiten!! Dit kasteel is de nieuwste trend op tal van feestjes.

ipsuitgerust

 


Aap Multifun springkasteel

Hangen jullie kinderen ook graag de aap uit? Dan is dit kasteel zeker ideaal geschikt om zich volledig uit te leven en de aap uit te hangen.

ipsuitgerust


Eenhoorn multiplay springkasteel

In dit kasteel ben je echt de Prinses! Dit fantastisch Eenhoorn multiplay kasteel is dan ook een echte aanrader op tal van gelegenheden.


Olifant multiplay springkasteel

Deze reuze olifant bezorgt jullie veel plezier met zijn toffe hindernissen en heuse glijbaan! Deze olifant is gegarandeerd succes op jouw feest!

ipsuitgerust


Krokodil multiplay springkasteel

Krokodil multiplay springkasteel

Het krokodil multiplay springkasteel is een echte topper op verjaardagsfeestjes! Hij staat garant voor het ultieme spring plezier!