Interactive pylonnen

Eindeloos veel mogelijkheden met de interactieve pylonnen!

Met de IPS-pionnen kun je eindeloos combineren! Je neemt het op tegen elkaar in een team, één tegen één of in je eentje. De score wordt automatisch bijgehouden door het scorebord. Zo kun je de IPS-pionnen ideaal gebruiken voor bijvoorbeeld een voetbaltraining!

Perfect tijdens activiteiten en makkelijk op te zetten

De IPS-pionnen zijn perfect om te gebruiken tijdens sportactiviteiten, bedrijfsuitjes en evenementen. Je zet de pionnen gemakkelijk binnen 10 minuten op. De pionnen worden per 10 stuks geleverd.

De IPS pionnen worden geleverd samen met de Interactieve console.


Interactive Shooting Gallery

Deze interactieve Shooting Gallery is een echte must have. Met twee of vier personen ga je de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk targets te raken met de nerf-guns.

Deze attractie zal samen geleverd worden met:
-1x IPS hit edition console
-4x Nerf Guns
-100x Balletjes
-4x oogbescherming
-1x blower

Nuttige informatie voor afhaling :
-Gewicht 55kg
-afmetingen verpakking : 1m30 x 1m x 50cm


Whack a mole

Deze Whack a mole is de nieuwste aanwinst bij Belair-fun.
Dit hilarisch spel is de hype van het moment! In deze attractie kan je met tot 6 personen tegelijk trachten zoveel mogelijk balletjes te bemachtigen, uiteraard gaat dit niet zo eenvoudig wanneer er in het midden een mollenvanger tracht deze opdracht zo moeilijk mogelijk te maken door het gebruiken van de hamer! dit spel is ideaal voor teambuildings of events!


Kinderspelen (4-delig)

De kinderspelen is een leuke set van 4 spellen! De Big Mouth Lion, het Basketbal spel, het sneeuwbalgooien en het Baseball spel.


Sumo worstelen Kids

Het Sumo Kids spel is een echter topper in ons assortiment. De sumo-pakken worden met dikke buiken geleverd zodat spelers en toeschouwers veel spanning en plezier zullen beleven. De sumo-pakken zijn van uitstekende kwaliteit, zeer sterk gemaakt en kunnen makkelijk van speler wisselen. De sumo-pakken worden geleverd met sumo mat.


Sumo worstelen volwassenen

Het Sumo Volwassenen spel is een echte topper in ons assortiment. De sumo-pakken worden met dikke buiken geleverd zodat spelers en toeschouwers veel spanning en plezier zullen beleven. De sumo-pakken zijn van uitstekende kwaliteit, zeer sterk gemaakt en kunnen makkelijk van speler wisselen. De sumo-pakken worden geleverd met sumo mat.


Tafel Game + IPS

Speciaal voor Interactive Playsystems (IPS) heeft onze fabrikant deze speltafel ontwikkeld. Er zitten 10 spothouders op waar de interactieve spots ingedraaid kunnen worden.
Speel dit spel idealiter met twee personen (een tegen een, rood tegen groen) maar met teams van twee kan het ook gespeeld worden.